DE PRAKTIJK

Family Dental is een tandartspraktijk voor de hele familie. U vindt ons in Carnisselande, op loopafstand van de tram, makkelijk bereikbaar met de fiets en de auto (gratis parkeren).
In 2008 zijn onze deuren geopend voor jong en oud.
Onze praktijk is uitgerust met de nieuwste apparatuur waarmee wij moderne, pijnloze en volledig gecontroleerde behandelingen kunnen uitvoeren.
Als patiënt komt u bij ons altijd op de eerste plaats. Wij zijn gewend alles met u vakkundig te overleggen en een passende behandeling te adviseren. Daarnaast wordt er door ons altijd met u mee gedacht.
Binnen ons team is een preventieassistente aanwezig die er samen met de tandarts zorg draagt om uw gebit gezond te houden. Bijna alle tandheelkundige problemen kunnen door een afdoende mondhygiëne voorkomen worden. Om uw gebit zo goed mogelijk te verzorgen raden wij u aan regelmatig een bezoek te brengen aan de preventieassistente.

Op het gebied van tandheelkunde zijn er regelmatig ontwikkelingen, die wij op de voet volgen.
De tandartsen bij Family Dental gaan middels cursussen en literatuur mee met de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde en kunnen hierdoor altijd de nieuwste behandeltechnieken uitvoeren.